Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Vælg bådtype
close
  • Yacht  (2)
    Flerskrogbåd (0)
    Gummibåd (0)
    Husbåd (0)
    Motorsejler (0)
  Mærke
Marex (3)
Bavaria (2)
Beneteau (1)
Catch (1)
Dehler (1)
Drago (1)
Dufour (1)
Evinrude (1)
Vælg mærke
close
Bådsalget er på vej op igen, og det gælder både brugte og nye motorbåde. Køberne deler sig i to grupper: Den ene foretrækker den hurtige, frække speedbåd til dagture, og den anden ønsker sig en solid motorbåd til længere ture og hygge i havnen.
627 hk – fra en påhængsmotor? Ja tak, gerne. Markedet findes. Det har amerikanske Seven Marine bevist.
Økonomisk krise og bankernes tilbageholdenhed har ikke været befordrende for brugtbådsmarkedet, der ser ud til at vende nu.
Bavaria 37 Cruiser koster under en million kroner før ekstraudstyr, da båden produceres effektivt. Et nyt designbureau har opgraderet kahyt og dæk på bådtypen, hvor der nu er mere ægte træ.
Marex 320 Aft Cabin Cruiser har høstet masser af hæder for sit glimrende koncept med et godt dæk hele vejen rundt, kahytter for og bag og en skøn salon i midten.
Den norsk-designede og polsk-byggede OceanMaster 630 er sjov at sejle på en sommerdag og har mange praktiske løsninger til fornuftige penge.
Mere uventet er selvlysende håndtag og cockpitbænke, som bliver til solsenge.
Bådejere, der vil op i bådstørrelse, gør gode handler i disse år. Prisfaldet er langt det største på de store både, og derfor bliver prisen for de ekstra fod relativt lav.
Bådpriserne er i frit fald. Det gode er så, at der kan spares på forsikring og statsafgift.
Det vrimler med brugte både til gode priser. Her får du nogle råd til brugtbådshandlen.
Vi anbefaler
Loading...