Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
Husbåd (0)
Jolle (0)
  Mærke
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
Amel (0)
American Tug (0)
AMT (0)
  Emner
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
25 både er nomineret til titlen som European Yacht of the Year 2016, og juryen har nomineret én dansk båd, nemlig Quorning Boats Trimaran Dragonfly 25. Sidste uge bragte vi 10 af de udvalgte både. Her følger de resterende. Vinderne vil blive offentliggjort den 23. januar til verdens største bådmesse ...
627 hk – fra en påhængsmotor? Ja tak, gerne. Markedet findes. Det har amerikanske Seven Marine bevist.
Økonomisk krise og bankernes tilbageholdenhed har ikke været befordrende for brugtbådsmarkedet, der ser ud til at vende nu.
En international jury finder hvert år de bedste både i fem forskellige kategorier. I dag ser vi på vinderne af European Yacht of the Year 2015 i Blue Water Cruiser- og Special Yacht-kategorierne.
Man skal hele tiden gøre det rigtige og vælge det sikre, når man deltager i SølvRoret, en singlehand-kapsejlads rundt om Fyn.
De nyeste tendenser inden for design, teknologi, kapsejladser.
Om østjyder har et særligt gen, når det gælder produktion af store sejlbåde er uvist, men faktum er, at landets seks største sejlværfter alle ligger langs den jyske østkyst med Nordborg i syd og Skærbæk i nord. For første gang er det lykkedes at få dem alle til at udstille på bådudstillingen i ...
Her i Norden er det vigtigere at kunne holde varmen, end at slippe af med den. Derfor er airconditioneringen i Magellano 43 Flybridge erstattet af oliefyr.
Vi anbefaler
Loading...