Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
Husbåd (0)
  Mærke
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
Amel (0)
American Tug (0)
AMT (0)
  Emner
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
25 både er nomineret til titlen som European Yacht of the Year 2016, og juryen har nomineret én dansk båd, nemlig Quorning Boats Trimaran Dragonfly 25. Sidste uge bragte vi 10 af de udvalgte både. Her følger de resterende. Vinderne vil blive offentliggjort den 23. januar til verdens største bådmesse ...
En international jury finder hvert år de bedste både i fem forskellige kategorier. I dag ser vi på vinderne af European Yacht of the Year 2015 i Blue Water Cruiser- og Special Yacht-kategorierne.
Man skal hele tiden gøre det rigtige og vælge det sikre, når man deltager i SølvRoret, en singlehand-kapsejlads rundt om Fyn.
De nyeste tendenser inden for design, teknologi, kapsejladser.
Om østjyder har et særligt gen, når det gælder produktion af store sejlbåde er uvist, men faktum er, at landets seks største sejlværfter alle ligger langs den jyske østkyst med Nordborg i syd og Skærbæk i nord. For første gang er det lykkedes at få dem alle til at udstille på bådudstillingen i ...
Vinderne af de prestigefulde European Yacht of the Year awards blev uddelt sidste weekend ved en festlig event på åbningsdagen af verdens største bådmesse Boot i Düsseldorf. I sidste uge kunne vi vise vinderne af de to første kategorier. Her får du de tre sidste.
Franskmændene tog 3,5 ud af 5 mulige titler i 2012/13-udgaven af European Yacht of the Year. De danske både var dog tæt på.
Det tager kun et kvarter at få vand under den nye letvægtskatamaran LightFighter.
Vinderne af European Yacht of the Year-konkurrencen er kåret på bådmesse i Düsseldorf.
Af de 20 nominerede nyheder ser vi denne gang på Family Cruisers og Luxury Cruisers.
Vi anbefaler
Loading...