Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
  Mærke
Bavaria
Vælg mærke
close
  Emner
Bavaria 300 Sport ser godt ud på vandet, sejler godt og har praktisk og rummelig indretning til fire personer, men man får skumsprøjt i cockpittet, hvis der er bølger.
Bavaria Sport 360 Coupé er endnu en af værftets bundsolide motorbåde, der byder på masser af kvalitet og god komfort. Sejler man i store bølger, skal man dog huske at lukke lugen i ruftaget, hvis man vil undgå at få vand om bord.
Bavaria-bådene er blevet bedre, og selv om Bavaria 51 ikke er den hurtigste turbåd, så er hun en af de billigste i sin størrelse og med flottere aptering og bedre materiel. Båden har rigtig god plads til en stor familie, viste vores test i Tyrkiet.
Bavaria 46 har to ror i vandet, og det betød, at selv om vi havde for meget sejl oppe, var der god kontrol, da vi testede nyheden ud for Italiens kyst.
Bavaria 37 Cruiser koster under en million kroner før ekstraudstyr, da båden produceres effektivt. Et nyt designbureau har opgraderet kahyt og dæk på bådtypen, hvor der nu er mere ægte træ.
Turbåden Bavaria Vision 42 kan proppes med automatik, så sejlene betjenes blot ved at trykke på en knap. Allerede nu er der solgt tre til Danmark.
Den nye Bavaria 33 har fået højere mast, dybere køl, nyt dæk, ægte træcockpit og mere plads i kahytten i forhold til Bavaria 32. Men skroget er det samme.
I 2009 kom Bavaria 28 Sport. Nu er 29’eren sendt på vandet med samme skrog, men med nye motorer, nyt interiørdesign og en stribe nye detaljer. Båden er velindrettet og sejler godt, og den kan være en våd oplevelse på den gode måde.
Vinderne af de prestigefulde European Yacht of the Year awards blev uddelt sidste weekend ved en festlig event på åbningsdagen af verdens største bådmesse Boot i Düsseldorf. I sidste uge kunne vi vise vinderne af de to første kategorier. Her får du de tre sidste.
Det prestigefulde Farr Yacht Design har tegnet den nye klassebåd, der bygges af Bavaria. B/one koster kun 216.000 kr. Den planer let 13 knob. Efter en test tror vi på, at den kan tiltrække både unge og ældre sejlere.
Viser 1-10 af 33 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...