Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
  Mærke
Beneteau
Oyster (2)
Amel (1)
AMT (1)
Bavaria (1)
Dufour (1)
Elan (1)
Vælg mærke
close
  Emner
Luksus (10)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Topfarten for Flyer 5 SUNdeck er på 29,5 knob med en 115 hk motor og to mand om bord.
Med to ror i vandet er Beneteaus brede turbåd Oceanis 35 sikker at sejle i hård vind. Masten er samtidig placeret midt i båden for at give god rorbalance på kryds, fortalte bådens designer, der var med på BådNyts test. Båden fås i tre kahyts-versioner.
Den franske Oceanis 38 har en kahyt, man selv kan indrette efter behov. Vi prøvede den version, der har to ror og dermed et godt greb i vandet. Hurtigt gik det dog ikke i det lette vejr på Mallorca.
Flyer 6 fås med tre indretninger på samme skrog. Vi har testet Flyer 6 Space Deck. Båden, der sejler næsten 40 knob, tilbyder sjov sejlads til mange formål.
Antares 7.80 er den mest solgte motorbåd i sin størrelse herhjemme. Med en lukket kahyt er den gearet til al slags vejr og kan bruges til både familie- og fisketure. Båden koster under 400.000 kr. med motor, og det er en skarp pris.
Den franske båd kan opfylde de fleste sejleres hedeste ønsker om sødygtig sejlads, og med et velfungerende stort cockpit har man en charmerende og praktisk social platform. Vi testede Gran Turismo 44 i Cannes.
Barracuda 7 er en ny båd, der byder på rigtig god plads at fiske fra. Men den egner sig bedst til dagture, da kahytten er trang. Prisen kan lokke nye sejlere til.
Det går dejligt langsomt med Beneteaus nye Swift Trawler 50, som vi testede i Middelhavet. Båden, der koster fra 5,49 mio. kroner, er et oplagt sted at bo i sommermånederne, men det koster 24.000 kroner at fylde dieseltankene op.
Det smukke skrog med aerodynamiske ydre linjer og et harmonisk indre gør Beneteaus Flyer Gran Turismo 38 til en uomtvistelig GT-båd. Samtidig er den en klar udfordrer på et marked, hvor Bavarias priser bruges som målestok.
Gran Turismo 49 er fem meter høj, og det giver en super udsigt på Beneteaus luksusbåd til 4,7 millioner kr.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...