Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd (10)
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
Farr (1)
Feva (1)
J-80 (1)
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
  Emner
Kapsejlads
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
KDY skifter flåden af skolebåde ud med seks nye J-80. Bådtypen var overlegen i klubbens testsejladser.
I en tid med aftagende interesse for kapsejlads skabte en lille sejlklub på Bogø en succes. Nøgleordene er fællesskab og en lille smule skørhed.
Sønderborg Yacht-Club har oprettet en studenterafdeling for at få flere unge medlemmer. Kapsejladsen Oxbridge på Alssund åbner de studerendes øjne for sejlsporten.
I påsken indleder sejlklubben KDY en ambitiøs satsning på at uddanne danske sejlere i storbådssejlads.
Den lille topersoners Feva-jolle vinder frem i danske sejlklubber som den perfekte ungdomsjolle. Flåden runder nu 130 joller fordelt på hele landet.
Firma-events, teambuilding og matchrace sælger som aldrig før, og det kommer de yngste i TMC-klubberne til gode.
Farr 40 VM fejrede i august og september 10-årsjubilæum i København. Stævnet høstede høflige roser, selv om de solvante sejlere frøs i Øresunds kølige efterårstemperaturer.
Sejlsportens popularitet er atter på vej frem. Mediernes massive fokus på America's Cup og Volvo Ocean Race er en del af forklaringen, men også under hjemlige himmelstrøg er nye tiltag med til at accelerere udviklingen. Alle kan være med, næsten uanset økonomi, for der er klasser fra helt små både ...
Da Kaløvig Bådelaug sidste år besluttede at investere i to nye Match 28, havde det et helt klart mål: At tjene penge på projektet og hjælpe talenterne i klubben frem mod OL.
Klipperne ligger skjult lige under havoverfladen. Hvis man sejler ind i dem er båden ødelagt, og man ryger ud af kapløbet. Hvis man sejler uden om, mister man kostbar tid. Hver dag er en kamp for deltagerne i orienteringsløbet Archipelago Raid for katamaraner.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...