Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
Yacht (4)
Cruiser (1)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
X-Yachts (4)
Arcona (2)
Beneteau (2)
Adela (1)
Advanced (1)
Esse (1)
Farr (1)
Faurby (1)
Vælg mærke
close
  Emner
Kapsejlads
Luksus
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Vedligehold (0)
25 både er nomineret til titlen som European Yacht of the Year 2016, og juryen har nomineret én dansk båd, nemlig Quorning Boats Trimaran Dragonfly 25. Sidste uge bragte vi 10 af de udvalgte både. Her følger de resterende. Vinderne vil blive offentliggjort den 23. januar til verdens største bådmesse ...
Med Advanced 44 skaber det italienske værft noget helt nyt, som ligger milevidt fra den kaskade af stort set ens både, som de store værfter bringer til markedet år efter år. Efter en test er det svært at få armene ned.
Arcona 380 koster 2 mio. kr., men så får man også supersejlegenskaber, et lækkert design, fine materialer og godt håndværk for pengene.
I Mylius 18E35 er det funktionelle, æstetiske og luksuriøse kombineret med et højt niveau for sejlegenskaber.
Der skulle gå en menneskealder, før en af Danmarks dygtigste konstruktører og bådbyggere syntes, at det var på tide at sende sin førstefødte på pension og lade en ny generation tage over.
... men den kan både bruges til cruising og kapsejlads, lyder det fra X-Yachts’ designer, Niels Jeppesen, om den elegante båd, der sejlklar med en del udstyr koster 8,5 mio. kr. Xp 55’eren sejler som en drøm.
Om østjyder har et særligt gen, når det gælder produktion af store sejlbåde er uvist, men faktum er, at landets seks største sejlværfter alle ligger langs den jyske østkyst med Nordborg i syd og Skærbæk i nord. For første gang er det lykkedes at få dem alle til at udstille på bådudstillingen i ...
Performance Cruiser i European Yacht of the Year-konkurrencen er kategorien, hvor man ser de nyeste tendenser inden for sejlegenskabsforbedrende design. Vi stiller skarpt på danske Xp 50, der er blandt de fem nominerede.
Jesper Bank og Elvstrøm Sails har fået en temperamentsfuld Farr 400 hjem. Den skal sejle kapsejlads i Danmark, Tyskland og USA. Holdet har allerede sejlet 21,6 knob på læns. BådNyt fik en eksklusiv tur fra Aabenraa til Flensborg.
Vinderne af European Yacht of the Year-konkurrencen er kåret på bådmesse i Düsseldorf.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...