Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
Yacht (2)
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
Extreme (1)
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
Amel (0)
  Emner
Kapsejlads
Specialbygget
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (1)
Vedligehold (0)
Carbon 40 har samme tjekkede finish som en Aston Martin. Og sejlegenskaberne er også sporty. Vi prøvede den danske kulfiberbåd på Køge Bugt.
Hvor meget skal der egentlig til for at opgradere en båd, der er rigget til kapsejlads i skandinaviske farvande, til virkelig offshoresejlads over Altanterhavet? Vi taler med Jan Olesen fra ”Essex Girl”, der står midt i processen.
Kulfiberkatamaranen Extreme 40 er vild – så vild, at den let vælter forover, så sejlerne kan flyve 12 meter ned i vandet. BådNyt var med Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner på Aarhusbugten. Topfarten var 26,3 knob.
Få de første glimt af de 20 nominerede både til titlen som European Yacht of the Year 2012. Der er i år fire kategorier, og i dag ser vi på kategorierne Performance Cruiser og Special Yachts.
Der kommer fart over feltet, når Danmarks hurtigste sejlbåd skal deltage i skandinaviske kapsejladser.
”Buksesnedkeren” har gennem 20 år været en lærerig mellemstation for en generation af danske topsejlere. Nu er den solgt til Bogense, men fortsætter elitesejladsen.
Designerne af bådene i Volvo Ocean Race gør, hvad de kan, for at bygge de hurtigste.
Det russiske hold i sejladsen rundt om Jorden - Volvo Ocean Race - har netop søsat sin nybyggede båd, som skal sejles af danske Stig Westergaard.
Malingproducenten Hempel gør sin entre på markedet for superyachter. Der er store penge at hente, men det koster også en formue at bide sig fast, fortæller ejeren af det eksisterende superyacht-firma Royal Denship, Peter Johansen.
Hvem kan sige nej, når en femdobbelt olympisk medaljevinder med danske aner inviterer om bord på en 70 fod lang racermaskine i høj sol og masser af vind i farvandet ud for Lanzarote?
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...