Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
Cruiser (4)
Yacht (1)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
X-Yachts
Faurby (1)
Nordship (1)
Adela (0)
Advanced (0)
  Emner
Kapsejlads
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (4)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
... men den kan både bruges til cruising og kapsejlads, lyder det fra X-Yachts’ designer, Niels Jeppesen, om den elegante båd, der sejlklar med en del udstyr koster 8,5 mio. kr. Xp 55’eren sejler som en drøm.
Om østjyder har et særligt gen, når det gælder produktion af store sejlbåde er uvist, men faktum er, at landets seks største sejlværfter alle ligger langs den jyske østkyst med Nordborg i syd og Skærbæk i nord. For første gang er det lykkedes at få dem alle til at udstille på bådudstillingen i ...
Den længe ventede Xp 33 fra danske X-Yachts kom på vandet sidst i 2012. BådNyt var som de første på vandet for at teste nyheden.
Performance Cruiser i European Yacht of the Year-konkurrencen er kategorien, hvor man ser de nyeste tendenser inden for sejlegenskabsforbedrende design. Vi stiller skarpt på danske Xp 50, der er blandt de fem nominerede.
X-34 kan man betegne som en forsinket danmarks premiere på bådudstillingen i Bella. Den sønderjyske performance- cruiser forlod X-Yachts i august og har siden solgt over 60 eksemplarer over hele verden.
X-Yachts har begået en velsejlende 34-fods båd, som kan sejle fra konkurrenterne i kapsejladser og samtidig give masser af komfort og sejlglæde på langturen.
Danske X-Yachts har aldrig solgt så meget eller beskæftiget så mange mennesker som i dag. Højde og fart gennemsyrer også den nyeste serie X-både. Vi prøvesejlede Birger Hansens X-46 ud for Årøsund.
Vi anbefaler
Loading...