Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
  Mærke
Bavaria (6)
Jeanneau (5)
Beneteau (4)
Dufour (4)
Elan (4)
Amel (2)
Farr (2)
Vælg mærke
close
25 både er nomineret til titlen som European Yacht of the Year 2016, og juryen har nomineret én dansk båd, nemlig Quorning Boats Trimaran Dragonfly 25. Sidste uge bragte vi 10 af de udvalgte både. Her følger de resterende. Vinderne vil blive offentliggjort den 23. januar til verdens største bådmesse ...
En international jury finder hvert år de bedste både i fem forskellige kategorier. I dag ser vi på vinderne af European Yacht of the Year 2015 i Blue Water Cruiser- og Special Yacht-kategorierne.
Med nyheder i selve konkurrencens setup og masser af nye både med innovative løsninger er der i år lagt op til en sand gyser, når konkurrencen European Yacht of the Year skydes i gang. Tidligere har vi vist Luxury-, Family- og Performance-cruiser-kategorierne. I dag er turen kommet til de to sidste ...
Man skal hele tiden gøre det rigtige og vælge det sikre, når man deltager i SølvRoret, en singlehand-kapsejlads rundt om Fyn.
Vinderne af de prestigefulde European Yacht of the Year awards blev uddelt sidste weekend ved en festlig event på åbningsdagen af verdens største bådmesse Boot i Düsseldorf. I sidste uge kunne vi vise vinderne af de to første kategorier. Her får du de tre sidste.
Franskmændene tog 3,5 ud af 5 mulige titler i 2012/13-udgaven af European Yacht of the Year. De danske både var dog tæt på.
Vinderne af European Yacht of the Year-konkurrencen er kåret på bådmesse i Düsseldorf.
Af de 20 nominerede nyheder ser vi denne gang på Family Cruisers og Luxury Cruisers.
Få de første glimt af de 20 nominerede både til titlen som European Yacht of the Year 2012. Der er i år fire kategorier, og i dag ser vi på kategorierne Performance Cruiser og Special Yachts.
Fredericia Boatshow åbner i dag som en reaktion mod at gøre København til maritim messeby.
Vi anbefaler
Loading...