Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Vælg bådtype
close
 • Yacht  (1)
  Flerskrogbåd (0)
  Gummibåd (0)
  Husbåd (0)
  Sejljolle (0)
  Speedbåd (0)
  Mærke
Catch (1)
Evinrude (1)
Mercury (1)
Uttern (1)
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
  Emner
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (1)
Specialbygget (0)
For 179.000 kr. kan du sejle 28 knob i en ny svensk motorbåd, der er vældig godt indrettet og kan bruges til lystfiskeri, småture og vandskisejlads.
Spring aldrig over, hvor søgelænderet er lavest. Det går bare galt. Vi viser, hvordan du undgår de hyppigste ulykker, og hvordan du sørger for, at båden bliver toptunet til endnu en super sejlersæson.
Bundmal hvert år – og undgå det bedste tilbud.
Den nye og prisbelønnede Greenline 33 Hybrid er en positiv oplevelse i lydløs sejlads.
Catch 7,5 er en smart og meget let båd. Den er velegnet både til fiskeri og fritid.
Europæiske bådmagasiner har netop kåret Greenline 33 Hybrid til årets mest innovative båd.
Det lidt triste arbejde med at tage båden på land nærmer sig, og vinterklargøringen forestår. Jo mere man får klaret nu, desto mindre arbejde er der til foråret.
Når man passerer en længde på 130 fod, kan man benytte betegnelsen ”superyacht”. Med sine 73,3 m - ca. 245 fod - ligger Silver i den øverste del af denne skala.
Siden 2006 har frivillige danskere hjulpet SOK med at holde øje med forurening på vandet. Havmiljøvogter nummer 10.000 er netop tilmeldt.
Sejlerne har gået hele vinteren og ventet på påskedagene. Så er det nemlig tid til at gøre båden klar. Alt skal pudses og poleres, og i det hele taget er det dejligt at være tilbage på havnen efter måneder i vinterhi.
Vi anbefaler
Loading...