Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Jolle (1)
Sejlbåd (1)
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
Amel (0)
American Tug (0)
AMT (0)
  Emner
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Spring aldrig over, hvor søgelænderet er lavest. Det går bare galt. Vi viser, hvordan du undgår de hyppigste ulykker, og hvordan du sørger for, at båden bliver toptunet til endnu en super sejlersæson.
Det lidt triste arbejde med at tage båden på land nærmer sig, og vinterklargøringen forestår. Jo mere man får klaret nu, desto mindre arbejde er der til foråret.
Sejlerne har gået hele vinteren og ventet på påskedagene. Så er det nemlig tid til at gøre båden klar. Alt skal pudses og poleres, og i det hele taget er det dejligt at være tilbage på havnen efter måneder i vinterhi.
Walsteds Baadeværft har fået alle godkendelser og tilladelser til at bygge en privat havn af flydebroer ud for værftet på Thurø. Der bliver plads til 23 primært store både.
En fredelig oase, hvor man kan tage på hyggetur i jollen. I Helmklit Havn i Nissum Fjord bevæger alting sig så sindigt, at man fornemmer længst forgangne dage
Det er sæson for at gøre båden klar til vinteren på land. Rådene er få, men vigtige, hvis båden skal komme sikkert igennem frosten.
Vi gik en tur med miljøkonsulent Jesper C. Højenvang i Ishøj Havn for at se på sikkerhedsfælder.
Vi anbefaler
Loading...