Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Motorbåd
Vælg bådtype
close
 • Jolle  (1)
  Flerskrogbåd (0)
  Gummibåd (0)
  Husbåd (0)
  Motorsejler (0)
  Sejljolle (0)
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Bavaria 300 Sport ser godt ud på vandet, sejler godt og har praktisk og rummelig indretning til fire personer, men man får skumsprøjt i cockpittet, hvis der er bølger.
Topfarten for Flyer 5 SUNdeck er på 29,5 knob med en 115 hk motor og to mand om bord.
Bådsalget er på vej op igen, og det gælder både brugte og nye motorbåde. Køberne deler sig i to grupper: Den ene foretrækker den hurtige, frække speedbåd til dagture, og den anden ønsker sig en solid motorbåd til længere ture og hygge i havnen.
Bayliner har sendt en ny båd på markedet. Den er godt indrettet og rummer nemt en familie på fire. I bølger kan den høje, smalle båd rulle lidt, men sejler ellers fint.
627 hk – fra en påhængsmotor? Ja tak, gerne. Markedet findes. Det har amerikanske Seven Marine bevist.
Bavaria Sport 360 Coupé er endnu en af værftets bundsolide motorbåde, der byder på masser af kvalitet og god komfort. Sejler man i store bølger, skal man dog huske at lukke lugen i ruftaget, hvis man vil undgå at få vand om bord.
Sting 485 og Uttern S45 er sporty og livlige at sejle for en lille familie, og med priser under 144.000 kr. får man meget båd for pengene. Sting 485 virker mest sporty, mens Uttern S45 føles mere sikker til en familie.
Quicksilver 555 Pilothouse er til lystfiskeren, der kræver plads, fiskebrønd og fiskeholdere. Han kan også overnatte i den lille buttede, tunge båd, der desværre kræver trailerkørekort for at transportere.
Den nye finske Buster Le har aluminiumsskrog og smagfuldt dæk i glasfiber. Båden er robust, men stadig vældig sporty, selv om den kun har 50 hestekræfter.
Leader 40 Hard Top passer fint til danske forhold. Cockpittet er godt indrettet, men salonen i kahytten er lidt lille. Til gengæld er der en stor for- og midterkahyt.
Viser 1-10 af 133 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...