Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Motorbåd
Yacht (2)
Cruiser (1)
Sejlbåd (1)
Flerskrogbåd (0)
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Familiebåd
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (9)
Topfarten for Flyer 5 SUNdeck er på 29,5 knob med en 115 hk motor og to mand om bord.
Bayliner har sendt en ny båd på markedet. Den er godt indrettet og rummer nemt en familie på fire. I bølger kan den høje, smalle båd rulle lidt, men sejler ellers fint.
Sting 485 og Uttern S45 er sporty og livlige at sejle for en lille familie, og med priser under 144.000 kr. får man meget båd for pengene. Sting 485 virker mest sporty, mens Uttern S45 føles mere sikker til en familie.
Den nye finske Buster Le har aluminiumsskrog og smagfuldt dæk i glasfiber. Båden er robust, men stadig vældig sporty, selv om den kun har 50 hestekræfter.
Leader 40 Hard Top passer fint til danske forhold. Cockpittet er godt indrettet, men salonen i kahytten er lidt lille. Til gengæld er der en stor for- og midterkahyt.
Flyer 6 fås med tre indretninger på samme skrog. Vi har testet Flyer 6 Space Deck. Båden, der sejler næsten 40 knob, tilbyder sjov sejlads til mange formål.
Med en lukket kahyt er Jeanneaus nye NC 14 skabt til at bo i hele året. Den franske båd ser ikke kun fræk ud, den sejler godt – også i bølger, da stævnen er dejlig spids og stejl.
Marex 320 Aft Cabin Cruiser har høstet masser af hæder for sit glimrende koncept med et godt dæk hele vejen rundt, kahytter for og bag og en skøn salon i midten.
Den norsk-designede og polsk-byggede OceanMaster 630 er sjov at sejle på en sommerdag og har mange praktiske løsninger til fornuftige penge.
Antares 7.80 er den mest solgte motorbåd i sin størrelse herhjemme. Med en lukket kahyt er den gearet til al slags vejr og kan bruges til både familie- og fisketure. Båden koster under 400.000 kr. med motor, og det er en skarp pris.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...