Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Motorbåd
Yacht (5)
Sejlbåd (1)
Cruiser (0)
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Luksus
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Bavaria Sport 360 Coupé er endnu en af værftets bundsolide motorbåde, der byder på masser af kvalitet og god komfort. Sejler man i store bølger, skal man dog huske at lukke lugen i ruftaget, hvis man vil undgå at få vand om bord.
Leader 40 Hard Top passer fint til danske forhold. Cockpittet er godt indrettet, men salonen i kahytten er lidt lille. Til gengæld er der en stor for- og midterkahyt.
Med en lukket kahyt er Jeanneaus nye NC 14 skabt til at bo i hele året. Den franske båd ser ikke kun fræk ud, den sejler godt – også i bølger, da stævnen er dejlig spids og stejl.
Marex 320 Aft Cabin Cruiser har høstet masser af hæder for sit glimrende koncept med et godt dæk hele vejen rundt, kahytter for og bag og en skøn salon i midten.
Nor-Tech 420 Monte Carlo fra Florida er med slanke linjer, lavt fribord og dyb lyd fra to V8-motorer måske vulgær. Men den er enhver playboys drøm.
Stilfulde Azimut Magellano 43 Flybridge har en stejl stævn, der skærer bølgerne godt. Båden med trawler-look koster 5,83 mio. kr. med alt ekstraudstyr, men så er der heller ikke en finger at sætte på materialer og byggekvalitet. Båden egner sig godt til danske forhold.
Sidste afpudsning af Marex’ åbne 35 fods model har løftet båden op til perfektion: Den sejler godt, den lyder godt, og den har "alt" det relevante udstyr. Volvo Pentas nye 400 hestes D6’er er ikke blot verdens kraftigste maskine på z-drev. Den er også en nydelse og har rigelige fartegenskaber.
Den franske båd kan opfylde de fleste sejleres hedeste ønsker om sødygtig sejlads, og med et velfungerende stort cockpit har man en charmerende og praktisk social platform. Vi testede Gran Turismo 44 i Cannes.
Her i Norden er det vigtigere at kunne holde varmen, end at slippe af med den. Derfor er airconditioneringen i Magellano 43 Flybridge erstattet af oliefyr.
En topfart på godt 50 knob er ingen sag i en stor RIB. Vi fik oplevelsen sammen med Bogense-sejlerne Niels og Lisette Kold Nielsen på deres Eagle E780 med 300 hk motor.
Viser 1-10 af 37 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...