Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Motorbåd
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
Husbåd (0)
  Mærke
Adela (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
Amel (0)
American Tug (0)
AMT (0)
Aquador (0)
  Emner
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Selv sejlere kan holde af den lille og billige Leidi 600 motorbåd, som spinner fint og lydløst, når den sejler under 12 knob. Ved højere fart virker den dog noget tung at sejle.
Antares 7.80 er den mest solgte motorbåd i sin størrelse herhjemme. Med en lukket kahyt er den gearet til al slags vejr og kan bruges til både familie- og fisketure. Båden koster under 400.000 kr. med motor, og det er en skarp pris.
Stilfulde Azimut Magellano 43 Flybridge har en stejl stævn, der skærer bølgerne godt. Båden med trawler-look koster 5,83 mio. kr. med alt ekstraudstyr, men så er der heller ikke en finger at sætte på materialer og byggekvalitet. Båden egner sig godt til danske forhold.
Har du travlt, sejler Nordkapp Enduro 605 let over 37 knob. Båden har en stejl stævn og en bred bagdel, der gør, at båden planer hurtigt.
For 179.000 kr. kan du sejle 28 knob i en ny svensk motorbåd, der er vældig godt indrettet og kan bruges til lystfiskeri, småture og vandskisejlads.
Sidste afpudsning af Marex’ åbne 35 fods model har løftet båden op til perfektion: Den sejler godt, den lyder godt, og den har "alt" det relevante udstyr. Volvo Pentas nye 400 hestes D6’er er ikke blot verdens kraftigste maskine på z-drev. Den er også en nydelse og har rigelige fartegenskaber.
Den franske båd kan opfylde de fleste sejleres hedeste ønsker om sødygtig sejlads, og med et velfungerende stort cockpit har man en charmerende og praktisk social platform. Vi testede Gran Turismo 44 i Cannes.
I 2009 kom Bavaria 28 Sport. Nu er 29’eren sendt på vandet med samme skrog, men med nye motorer, nyt interiørdesign og en stribe nye detaljer. Båden er velindrettet og sejler godt, og den kan være en våd oplevelse på den gode måde.
Barracuda 7 er en ny båd, der byder på rigtig god plads at fiske fra. Men den egner sig bedst til dagture, da kahytten er trang. Prisen kan lokke nye sejlere til.
Det går dejligt langsomt med Beneteaus nye Swift Trawler 50, som vi testede i Middelhavet. Båden, der koster fra 5,49 mio. kroner, er et oplagt sted at bo i sommermånederne, men det koster 24.000 kroner at fylde dieseltankene op.
Vi anbefaler
Loading...