Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
Husbåd (0)
Jolle (0)
  Mærke
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
Amel (0)
American Tug (0)
AMT (0)
  Emner
Familiebåd (0)
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Topfarten for Flyer 5 SUNdeck er på 29,5 knob med en 115 hk motor og to mand om bord.
Den franske Pogo 3 er en fuldblodshavracer i lommeformat. Båden er meget tæt på det samme setup som de store IMOCA-både og giver mulighed for at deltage i en af singlehand-sejlsportens absolutte tinder – Mini Transaten. Om læ står båden nøgen og rå – og det er smukt.
Italiensk design er kendt for stilsikkerhed, masser af kant og en hel del attitude. De to italienske Selva-joller holder fast i det stilsikre, men har skruet helt ned for resten.
Fleming-bådene er designet og bygget til de eventyrlystne, der ønsker at drage på opdagelse på de syv have på 1. klasse.
Selv sejlere kan holde af den lille og billige Leidi 600 motorbåd, som spinner fint og lydløst, når den sejler under 12 knob. Ved højere fart virker den dog noget tung at sejle.
Der bliver udviklet mange spændende både på de finske værfter for tiden. Vi faldt over den velindrettede og hurtige prisvinder TG-Alfa 7200 og tog den ud på en prøvetur på bådens hjemmebane.
»Big is beautifull,« siger amerikanerne. At de også mener det, får man syn for, hvis man tager den amerikanske Hunter 41 i nærmere påsyn. Her er en båd, som bekender sig fuldt og helt til, at der først og fremmest skal være god plads om bord.
En enig europæisk bådpresse har lagt sig ned i beundring for Marex 370 Aft Cruiser.
Den robuste og søstærke nye finske skærgårdsjeep Nord Star 28 Patrol til 1.350.000 kr. tør man sejle i al slags vejr. Den tåler mosten.
Den kan anvendes som dommer-, dykker-, eller fiskerbåd – og så kan man oven i købet tage den bedre halvdel med på weekendtur. Norske Inter udfordrer Viknes med sin prissikre motorbåd.
Vi anbefaler
Loading...