Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
  Mærke
X-Yachts (7)
Beneteau (5)
Bavaria (4)
Jeanneau (3)
Adela (2)
Arcona (2)
Dufour (2)
Elan (2)
Vælg mærke
close
  Emner
Luksus
Fiskeri & tro... (0)
Vedligehold (0)
25 både er nomineret til titlen som European Yacht of the Year 2016, og juryen har nomineret én dansk båd, nemlig Quorning Boats Trimaran Dragonfly 25. Sidste uge bragte vi 10 af de udvalgte både. Her følger de resterende. Vinderne vil blive offentliggjort den 23. januar til verdens største bådmesse ...
Med Advanced 44 skaber det italienske værft noget helt nyt, som ligger milevidt fra den kaskade af stort set ens både, som de store værfter bringer til markedet år efter år. Efter en test er det svært at få armene ned.
Bavaria-bådene er blevet bedre, og selv om Bavaria 51 ikke er den hurtigste turbåd, så er hun en af de billigste i sin størrelse og med flottere aptering og bedre materiel. Båden har rigtig god plads til en stor familie, viste vores test i Tyrkiet.
Arcona 380 koster 2 mio. kr., men så får man også supersejlegenskaber, et lækkert design, fine materialer og godt håndværk for pengene.
Forventningerne er på niveau med prisskiltet, når X-Yachts sætter en ny båd i Xc-kategorien i søen. Dog er den lille nye på et mere tilgængeligt niveau og beskrives af værftet som entry-level. Vi tog på vandet og fandt kun ganske få hår i suppen.
I Mylius 18E35 er det funktionelle, æstetiske og luksuriøse kombineret med et højt niveau for sejlegenskaber.
Der skulle gå en menneskealder, før en af Danmarks dygtigste konstruktører og bådbyggere syntes, at det var på tide at sende sin førstefødte på pension og lade en ny generation tage over.
Italienske Ice 62 er nomineret i luxury cruiser-kategorien i European Yacht of the Year-konkurrencen. Båden er utrolig velsejlende, og så har designeren Umberto Felci vendt op og ned på konventionerne for, hvordan en båd bør indrettes om læ. Vi er begejstrede.
... men den kan både bruges til cruising og kapsejlads, lyder det fra X-Yachts’ designer, Niels Jeppesen, om den elegante båd, der sejlklar med en del udstyr koster 8,5 mio. kr. Xp 55’eren sejler som en drøm.
Turbåden Bavaria Vision 42 kan proppes med automatik, så sejlene betjenes blot ved at trykke på en knap. Allerede nu er der solgt tre til Danmark.
Viser 1-10 af 41 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...