Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
Husbåd (0)
  Mærke
Bavaria (2)
Dufour (2)
Sagita (1)
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
AluGuard (0)
  Emner
Fiskeri & tro... (0)
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Det kan være grænseoverskridende at stævne ud med kun fire søkort og egne kompetencer.
Du får det hele for det halve og en langt mere autentisk fornemmelse af Kroatien.
Sejlklubben Neptun i Vejle har fundet en idé, der på én gang sikrer både godt vejr på sejlerferien og styrker sammenholdet. Omkring 60 af medlemmerne tager jævnligt afsted en uge eller to i lejede både under sydlige himmelstrøg.
Familien Carlsen fra Nordsjælland stævnede for nylig ud fra Taarbæk Havn med kurs mod det store eventyr. I løbet af de næste to år vil Niels, Hannelore og deres to børn sejle jorden rundt.
Den afgørende forskel på Dufour 365 og 465 er størrelsen. Derfor udgør den et oplagt alternativ for dem, der skal bruge båden til andet en hyggesejlads.
Dufour lever til fulde op til målet om at give masser af komfort og god plads i den indbydende 365 crusier. Den er en udpræget turbåd, som de færreste ville forvilde sig ud på en kapsejladsbane i. Men det skal ikke ligge det franske værft til last.
Bavaria 42 Cruiser har det hele: Gode sejlegenskaber, masser af plads og en lys og venlig indretning.
Det sydtyske værft Bavaria producerer både på samlebånd og har ry for at være bådbranchens moderne Skoda med solide både til billige penge. Den varebetegnelse skal værftet være glad for. Efter prøvesejlads nikker vi anerkendende og kipper med flaget!
Vi anbefaler
Loading...