Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd
Yacht (2)
Cruiser (0)
  Mærke
Extreme (1)
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
  Emner
Specialbygget
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (1)
Carbon 40 har samme tjekkede finish som en Aston Martin. Og sejlegenskaberne er også sporty. Vi prøvede den danske kulfiberbåd på Køge Bugt.
Vidar Illums stædighed og passion for træbåde har ført ham frem til en helt unik situation: Til sommer kan han sejle i den båd, som hans morfar vedligeholdte, og som hans mor som lille pige fik sine første sejlture på.
Hvor meget skal der egentlig til for at opgradere en båd, der er rigget til kapsejlads i skandinaviske farvande, til virkelig offshoresejlads over Altanterhavet? Vi taler med Jan Olesen fra ”Essex Girl”, der står midt i processen.
Kulfiberkatamaranen Extreme 40 er vild – så vild, at den let vælter forover, så sejlerne kan flyve 12 meter ned i vandet. BådNyt var med Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner på Aarhusbugten. Topfarten var 26,3 knob.
Mange steder har frosten sørget for, at det nu er sikkert at færdes på isen. Og hvorfor nøjes med at stå på almindelige skøjter, når der er gode muligheder for at sætte turbo på turen.
TNT 34, The New Trimaran 34, kalder det polske Bond Yachts en ny slags foldetrimaran. Vi tog til Gdansk for at se, om der var tale om sprængfarligt nyt eller løst krudt.
Det tager kun et kvarter at få vand under den nye letvægtskatamaran LightFighter.
Få de første glimt af de 20 nominerede både til titlen som European Yacht of the Year 2012. Der er i år fire kategorier, og i dag ser vi på kategorierne Performance Cruiser og Special Yachts.
Drømmer du om at eje dit eget træskib, som er bygget efter historiske metoder, er skibsbyggerne på Vikingeskibsmuseet i Roskilde det helt rigtige sted at henvende sig. Køber du et træskib på værftet, er det imidlertid meget mere end et almindeligt køb af en båd, du foretager.
Der kommer fart over feltet, når Danmarks hurtigste sejlbåd skal deltage i skandinaviske kapsejladser.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...