Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Specialbygget
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (2)
Carbon 40 har samme tjekkede finish som en Aston Martin. Og sejlegenskaberne er også sporty. Vi prøvede den danske kulfiberbåd på Køge Bugt.
Vidar Illums stædighed og passion for træbåde har ført ham frem til en helt unik situation: Til sommer kan han sejle i den båd, som hans morfar vedligeholdte, og som hans mor som lille pige fik sine første sejlture på.
I dag bruger man i flæng termen "cigaretteboat" om hurtigtgående, smalle speedbåde. Men der er en historie bag banderolen, der rækker tilbage i tiden til smuglerbåde, forbudstiden i USA og til offshore power boat-racing.
Hvor meget skal der egentlig til for at opgradere en båd, der er rigget til kapsejlads i skandinaviske farvande, til virkelig offshoresejlads over Altanterhavet? Vi taler med Jan Olesen fra ”Essex Girl”, der står midt i processen.
Kulfiberkatamaranen Extreme 40 er vild – så vild, at den let vælter forover, så sejlerne kan flyve 12 meter ned i vandet. BådNyt var med Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner på Aarhusbugten. Topfarten var 26,3 knob.
Mange steder har frosten sørget for, at det nu er sikkert at færdes på isen. Og hvorfor nøjes med at stå på almindelige skøjter, når der er gode muligheder for at sætte turbo på turen.
TNT 34, The New Trimaran 34, kalder det polske Bond Yachts en ny slags foldetrimaran. Vi tog til Gdansk for at se, om der var tale om sprængfarligt nyt eller løst krudt.
Det tager kun et kvarter at få vand under den nye letvægtskatamaran LightFighter.
Her er det fuldendte legetøj for playboys, Bond-wannabes og vandsports-entusiaster.
Viser 1-10 af 27 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...