Find mere om:
Fynsk hotel køber landets kraftigste speedbåd | båd.guide.dk

Fynsk hotel køber landets kraftigste speedbåd

Hotel Faaborg Fjord satser seriøst på vandsport- og kursusaktiviteter. Blandt andet skal en superstærk speedbåd lokke gæster til Fyn.

Gæsterne på Hotel Faaborg Fjord kan fremover forlyste sig med ture i hotellets nye ekstreme AluGuard motorbåd, der er udrustet med 3 stk. 300 hestes store Mercury motorer.

Båden skal anvendes af hotellets kursus- og vandsportsafdeling.

Ifølge hoteldirektør Claus Brunse skal købet signalere, at man på hotellet satser seriøst på vandsports- og kursusaktiviteter.

Ekstremt store motorer

Båden, der er leveret af Tyuco Yacht Værft i Faaborg, er udrustet med ekstremt store påhængsmotorer, der sammen med den specielle båd fra Tuco nu gør hotellets vandsportsafdeling til en af de førende i landet inden for professionel og sikker transport og oplevelsessejlads.

Den nye nye båd skal især bruges til estrem sport, som efterspørges af stadig flere kunder.

”Vi har nu arbejdet med vandsport på Hotel Faaborg Fjord i et par år, og der er vores ønske at fastholde vores position som en af de mest seriøse udbydere på dette på markedet.

Der stilles i dag strenge krav fra blandt andet Søfartsstyrelsen til den type sejlads med passagerer, som vi tilbyder, og der er mange både og udbydere i markedet, som ikke kan efterleve disse krav,” oplyser Claus Brunse.

Største herhjemme

Fra Tuco Yacht Værft fortæller direktør Jonas Pedersen, at den kraftfulde motor-installation på en aluminiumsbåd er den største, som endnu gennemført i Danmark.

Tuco Yacht Værft oplyser iøvrigt, at man er i tæt kontakt med blandt andet redningstjenester, som ønsker specielle modeller af AluGuard-bådene tilpasset specielt deres behov.

Test af Aquador 21 WAe

06-05-2011: Aquadors nye 21 WAe er en fantastisk båd. Den er djævelsk hurtig med en 250 hk Verado bagpå. Læs artikel

Test af Bavaria 300 Sport

08-10-2015: Bavaria 300 Sport ser godt ud på vandet, sejler godt og har praktisk og rummelig indretning til fire personer, men man får skumsprøjt i cockpittet, hvis der er bølger. Læs artikel

Test af Yamarin Cross 75 Bow Rider

18-10-2014: Den slidstærke alu-båd Yamarin Cross 75 Bow Rider er ikke for børn eller sarte sjæle. Den velsejlende finne flyver nemlig hen over bølgerne med 50 knob med en 300 hk Yamaha-motor. Læs artikel

Test af Cap Camarat 8.5 CC

17-05-2013: Den åbne Cap Camarat 8.5 sejler som en drøm gennem bølgerne, men med to store Yamaha-motorer koster båden også næsten en million kr. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...