Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Motorbåd (27)
Jolle (3)
Cruiser (0)
Flerskrogbåd (0)
  Mærke
Beneteau (5)
Jeanneau (3)
Uttern (3)
Buster (2)
Crescent (2)
Inter (2)
Bella (1)
Campion (1)
Vælg mærke
close
  Emner
Fiskeri & trolling
Kapsejlads (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (0)
Specialbygget (0)
Topfarten for Flyer 5 SUNdeck er på 29,5 knob med en 115 hk motor og to mand om bord.
Sting 485 og Uttern S45 er sporty og livlige at sejle for en lille familie, og med priser under 144.000 kr. får man meget båd for pengene. Sting 485 virker mest sporty, mens Uttern S45 føles mere sikker til en familie.
Italiensk design er kendt for stilsikkerhed, masser af kant og en hel del attitude. De to italienske Selva-joller holder fast i det stilsikre, men har skruet helt ned for resten.
Quicksilver 555 Pilothouse er til lystfiskeren, der kræver plads, fiskebrønd og fiskeholdere. Han kan også overnatte i den lille buttede, tunge båd, der desværre kræver trailerkørekort for at transportere.
Den nye finske Buster Le har aluminiumsskrog og smagfuldt dæk i glasfiber. Båden er robust, men stadig vældig sporty, selv om den kun har 50 hestekræfter.
Selv sejlere kan holde af den lille og billige Leidi 600 motorbåd, som spinner fint og lydløst, når den sejler under 12 knob. Ved højere fart virker den dog noget tung at sejle.
Antares 7.80 er den mest solgte motorbåd i sin størrelse herhjemme. Med en lukket kahyt er den gearet til al slags vejr og kan bruges til både familie- og fisketure. Båden koster under 400.000 kr. med motor, og det er en skarp pris.
For 179.000 kr. kan du sejle 28 knob i en ny svensk motorbåd, der er vældig godt indrettet og kan bruges til lystfiskeri, småture og vandskisejlads.
Den åbne Cap Camarat 8.5 sejler som en drøm gennem bølgerne, men med to store Yamaha-motorer koster båden også næsten en million kr.
Barracuda 7 er en ny båd, der byder på rigtig god plads at fiske fra. Men den egner sig bedst til dagture, da kahytten er trang. Prisen kan lokke nye sejlere til.
Viser 1-10 af 31 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...