Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd (44)
Cruiser (4)
Yacht (2)
Flerskrogbåd (0)
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Kapsejlads
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (8)
Vedligehold (0)
Den italienske Comet 31 skærer bølgerne som en drøm, sejler stabilt og har masser af plads. Præcis én mio. kr. giver adgang til fornøjelserne.
Med Advanced 44 skaber det italienske værft noget helt nyt, som ligger milevidt fra den kaskade af stort set ens både, som de store værfter bringer til markedet år efter år. Efter en test er det svært at få armene ned.
I seks m/sek. sejlede vi 12 knob i sloveneren. Båden har en dyb sænkekøl, markant knækspant og dobbeltror, det giver samlet set stor stabilitet til tur- og kapsejleren, men helt billig er den ikke.
Designer Jan Pedersen fra Aarhus har skabt en tjekket DB 22, som allerede planer ved seks m/sek. Og så koster den kun 155.000 kr. sejlklar – hvis du altså selv er villig til at bygge den.
Den franske Pogo 3 er en fuldblodshavracer i lommeformat. Båden er meget tæt på det samme setup som de store IMOCA-både og giver mulighed for at deltage i en af singlehand-sejlsportens absolutte tinder – Mini Transaten. Om læ står båden nøgen og rå – og det er smukt.
Arcona 380 koster 2 mio. kr., men så får man også supersejlegenskaber, et lækkert design, fine materialer og godt håndværk for pengene.
Carbon 40 har samme tjekkede finish som en Aston Martin. Og sejlegenskaberne er også sporty. Vi prøvede den danske kulfiberbåd på Køge Bugt.
I Mylius 18E35 er det funktionelle, æstetiske og luksuriøse kombineret med et højt niveau for sejlegenskaber.
Der er blevet tænkt over tingene på den nye Jeanneau, der, på trods af at den er den sidste båd i .9-serien, er mere nyskabende og ukonventionel end alle dens forgængere tilsammen – og det er godt.
Den nye Luffe 3.6 er slank og glider gennem vandet, så det er en ren fornøjelse at sejle. Solfanger på dækket gør, at man er mindre afhængig af strøm i havnen. Vi testede hende i hård luft.
Viser 1-10 af 45 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...