Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd (8)
Cruiser (5)
Yacht (2)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
X-Yachts
Elan (1)
Jeanneau (1)
Saffier (1)
Adela (0)
Advanced (0)
Albin (0)
Alu Guard (0)
  Emner
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (6)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Forventningerne er på niveau med prisskiltet, når X-Yachts sætter en ny båd i Xc-kategorien i søen. Dog er den lille nye på et mere tilgængeligt niveau og beskrives af værftet som entry-level. Vi tog på vandet og fandt kun ganske få hår i suppen.
... men den kan både bruges til cruising og kapsejlads, lyder det fra X-Yachts’ designer, Niels Jeppesen, om den elegante båd, der sejlklar med en del udstyr koster 8,5 mio. kr. Xp 55’eren sejler som en drøm.
Den længe ventede Xp 33 fra danske X-Yachts kom på vandet sidst i 2012. BådNyt var som de første på vandet for at teste nyheden.
Performance Cruiser i European Yacht of the Year-konkurrencen er kategorien, hvor man ser de nyeste tendenser inden for sejlegenskabsforbedrende design. Vi stiller skarpt på danske Xp 50, der er blandt de fem nominerede.
Der var en dansk vinder, da bådverdenens Oscars blev uddelt til de producenter af sejlbåde.
Den spritnye Xc 50 er en stor, tung og dyr sag, som er oplagt at tage på langtur i.
X-Yachts største båd er 65 fod - ca. 20 meter - lang. De 27 tons kan kontrolleres af én mand. Det højteknologiske vidunder koster så også mere end 15 mio. kr.
Seneste nyhed fra X-Yachts i Haderslev er i cruisingklassen, hvor Xc 42 netop har haft verdenspræmiere på vandet. Vi var med som de første.
X-Yachts har begået en velsejlende 34-fods båd, som kan sejle fra konkurrenterne i kapsejladser og samtidig give masser af komfort og sejlglæde på langturen.
Danske X-Yachts har aldrig solgt så meget eller beskæftiget så mange mennesker som i dag. Højde og fart gennemsyrer også den nyeste serie X-både. Vi prøvesejlede Birger Hansens X-46 ud for Årøsund.
Vi anbefaler
Loading...