Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Sejlbåd (12)
Cruiser (7)
Yacht (2)
Flerskrogbåd (0)
Gummibåd (0)
  Mærke
X-Yachts
Vælg mærke
close
  Emner
Fiskeri & tro... (0)
Køb & forsikring (0)
Luksus (8)
Specialbygget (0)
Vedligehold (0)
Forventningerne er på niveau med prisskiltet, når X-Yachts sætter en ny båd i Xc-kategorien i søen. Dog er den lille nye på et mere tilgængeligt niveau og beskrives af værftet som entry-level. Vi tog på vandet og fandt kun ganske få hår i suppen.
... men den kan både bruges til cruising og kapsejlads, lyder det fra X-Yachts’ designer, Niels Jeppesen, om den elegante båd, der sejlklar med en del udstyr koster 8,5 mio. kr. Xp 55’eren sejler som en drøm.
Om østjyder har et særligt gen, når det gælder produktion af store sejlbåde er uvist, men faktum er, at landets seks største sejlværfter alle ligger langs den jyske østkyst med Nordborg i syd og Skærbæk i nord. For første gang er det lykkedes at få dem alle til at udstille på bådudstillingen i ...
Den længe ventede Xp 33 fra danske X-Yachts kom på vandet sidst i 2012. BådNyt var som de første på vandet for at teste nyheden.
Performance Cruiser i European Yacht of the Year-konkurrencen er kategorien, hvor man ser de nyeste tendenser inden for sejlegenskabsforbedrende design. Vi stiller skarpt på danske Xp 50, der er blandt de fem nominerede.
Der var en dansk vinder, da bådverdenens Oscars blev uddelt til de producenter af sejlbåde.
European Yacht Of The Year-konkurrencen tydeliggør udviklingen inden for moderne bådebygning.
Den spritnye Xc 50 er en stor, tung og dyr sag, som er oplagt at tage på langtur i.
X-34 kan man betegne som en forsinket danmarks premiere på bådudstillingen i Bella. Den sønderjyske performance- cruiser forlod X-Yachts i august og har siden solgt over 60 eksemplarer over hele verden.
X-Yachts største båd er 65 fod - ca. 20 meter - lang. De 27 tons kan kontrolleres af én mand. Det højteknologiske vidunder koster så også mere end 15 mio. kr.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...