Både - nyheder, guides og test

  Bådtype
Yacht
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Fiskeri & tro... (0)
Luksus (30)
En international jury finder hvert år de bedste både i fem forskellige kategorier. I dag ser vi på vinderne af European Yacht of the Year 2015 i Blue Water Cruiser- og Special Yacht-kategorierne.
Med en lukket kahyt er Jeanneaus nye NC 14 skabt til at bo i hele året. Den franske båd ser ikke kun fræk ud, den sejler godt – også i bølger, da stævnen er dejlig spids og stejl.
I Mylius 18E35 er det funktionelle, æstetiske og luksuriøse kombineret med et højt niveau for sejlegenskaber.
Fleming-bådene er designet og bygget til de eventyrlystne, der ønsker at drage på opdagelse på de syv have på 1. klasse.
... men den kan både bruges til cruising og kapsejlads, lyder det fra X-Yachts’ designer, Niels Jeppesen, om den elegante båd, der sejlklar med en del udstyr koster 8,5 mio. kr. Xp 55’eren sejler som en drøm.
Stilfulde Azimut Magellano 43 Flybridge har en stejl stævn, der skærer bølgerne godt. Båden med trawler-look koster 5,83 mio. kr. med alt ekstraudstyr, men så er der heller ikke en finger at sætte på materialer og byggekvalitet. Båden egner sig godt til danske forhold.
Franskmændene tog 3,5 ud af 5 mulige titler i 2012/13-udgaven af European Yacht of the Year. De danske både var dog tæt på.
Mini-superyachten Prestige 620S skuffede ikke, da vi testede hende ud for mondæne Cannes, hvor båden sagtens kunne ligge uden at falde igennem.
Det tyske Bavaria-værft smider sin mest fuldendte båd på markedet. Samtidig formår tyskerne at holde startprisen lav.
Værftet er kun fem år gammelt - men det mærkes ikke på superyachten Pearl Sea Yacht Coupé.
Viser 1-10 af 36 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...